ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Δρομολόγια μισθωμένου λεωφορείου από και προς το κτήριο του Τμήματος.

 

Μετά από απόφαση που έχει παρθεί από το Σπουδαστικό Σύλλογο μέσω Γενικής Συνέλευσης, οι φοιτητές έχουμε μισθώσει τα λεωφορεία του κ.Βασιλείου για τη μεταφορά μας προς και από το ΤΕΙ μας. Έτσι λοιπόν: Από τη Δευτέρα 14/10/2013 τα μισθωμένα λεωφορεία του κ.Βασιλείου θα εκτελούν κανονικά τα δρομολόγια με το πρώτο να ξεκινάει στις 8.30 π.μ. από τη Σίτιση(Εστία-οδός Ορθίας Αρτέμιδος). Τα επόμενα κανονικά κάθε και μισή (8.30 9.30 10.30 κτλ) μέχρι και τις 7.30 μ.μ. Όσον αφορά τους πρωτοετείς οι στάσεις είναι:

1.ΣΙΤΙΣΗ(οδός Ορθίας Αρτέμιδος) 2.RED(οδός Λυκούργου) 3. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Κορομβόκη (10 μέτρα απ τον Καραγιάννη-οδός Λεωνίδου) 4.ΔΙΠΟΡΤΟ (διασταύρωση Όθωνος Αμαλίας και Παλαιολόγου) 5.ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ (Super Market Ασπίδα-οδός Όθωνος Αμαλίας) 6.ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΑΜΟΥ (Δίπλα στην πυροσβεστική) 7.ΚΟΡΩΝΙΟΣ(Skoda) 8.ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (προς Κλαδά οδός Όρθιας Αρτέμιδος ).......Όσο για την επιστροφή τα δρομολόγια ξεκινάνε από το ΤΕΙ κάθε και δέκα (9.10 10.10 11.10 κτλ)

Τιμή εισιτηρίου 0.50 λεπτά ανά διαδρομή.

Επίσης όποιος θέλει μπορεί να βγάλει μηνιαία κάρτα(απεριορίστων διαδρομών για την ίδια διαδρομή) στην είσοδο του ΤΕΙ από τις 12μ.μ. ως τις 2μ.μ. τις ώρες των διαλειμμάτων.

Καλή αρχή σε όλους μας.