ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ανακοίνωση για δηλώσεις και πρόσβαση στην ηλεκτρονική γραμματεία

Σε όσους φοιτητές έχουν στείλει έως και 5/6/2018 τον ΑΜΚΑ και την πλήρη ημερομηνία γέννησης (σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωσή μας), έχει ήδη ενημερωθεί-επικαιροποιηθεί η καρτέλα τους στην ηλεκτρονική γραμματεία και έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή αφού επισκεφτούν πρώτα το σύνδεσμο https://uregister.teipel.gr/. Στη συνέχεια ορίζετε νέο κωδικό πρόσβασης διατηρώντας το υπάρχον σας username.

Όσοι εκ των φοιτητών/τριών δεν έχουν αποστείλει τα ζητούμενα στοιχεία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. παρακαλούνται να το πράξουν άμεσα και η καταχώρηση τους πλέον θα γίνεται σταδιακά.

Προσοχή: Η δυνατότητα για αλλαγή ή ανάκτηση του κωδικού σας, σε περίπτωση που τον ξεχάσετε, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας https://mypassword.teipel.gr/ αφού πρώτα εισάγετε στην καρτέλα “καταχώρηση στοιχείων” το προσωπικό κινητό σας τηλέφωνο και εξωτερική διεύθυνση email.

Σε περίπτωση προβλημάτων σύνδεσης να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2731082240 εσωτ. 1, καθημερινές ημέρες και ώρες γραφείου.

Η εφαρμογή δηλώσεων μέσω ηλεκτρονικής γραμματείας για τους επί πτυχίω (εξάμηνο > 8) φοιτητές θα παραμείνει ανοικτή έως και 15 Ιουνίου 2018.