ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Επείγουσα ανακοίνωση σχετικά με την πρόσβαση στην Ηλεκτρονική Γραμματεία

Λόγω αναβάθμισης των υπηρεσιών διαχείρισης δικτυακών λογαριασμών (Identity Management) του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο GUnet, παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. να δηλώσουν απαραίτητα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. το ΑΜΚΑ και την πλήρη ημερομηνία γέννησης, συμπληρώνοντας το συνημμένο αρχείο (ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΝΕΡΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ.xls), ώστε να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (e-grammateia) του Ιδρύματος.

Τo συνημμένο αρχείο θα πρέπει να αποσταλεί στο παραπάνω e-mail (σε μορφή excel) το αργότερο έως 30/05/2018.

Όσοι στείλουν εγκαίρως τα ζητούμενα στοιχεία θα ενημερωθεί-επικαιροποιηθεί η καρτέλα τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή και θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική γραμματεία αφού επισκεφτούν πρώτα το σύνδεσμο https://uregister.teipel.gr/. Θα ενημερωθείτε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενημέρωσης των στοιχείων των φοιτητών με νεότερη ανακοίνωση 

Για το λόγο αυτό η εφαρμογή δηλώσεων μέσω ηλεκτρονικής γραμματείας για τους επί πτυχίω (εξαμ>8) φοιτητές θα παραμείνει ανοικτή έως και 10 Ιουνίου 2018.